Parket

Info

Leef in harmonie

Wilt u dat uw trap en parketvloer perfect in elkaar overlopen? Dat kan bij Decotrap!. Als extra service bij het plaatsen van uw trap, plaatsen wij ook parket in dezelfde kleur en hoogstaande kwaliteit als de trap. Wij zorgen ervoor dat uw trap en parketvloer naadloos in elkaar overlopen. Door ze op dezelfde manier te kleuren en te oliën, creëren we een ware harmonie tussen trap en parketvloer.

Geef richting met LED

De LED-verlichting in uw parket geeft een extra toets aan uw leefomgeving. Het kan zowel in een nieuwbouw als een renovatie geplaatst worden. De naadloze integratie van een kwalitatieve LED lijn in uw parket (of trapleuning) zorgt voor een prachtig effect. Zowel de lengte als de lichtkleur kan naar eigen keuze bepaald worden. Er is geen bijkomende afwerking nodig, de led lijn wordt voor u geïntegreerd en ze is bovendien energie- en onderhoudsvriendelijk.

Eenvoudig in onderhoud

In tegenstelling tot een gladde en gevoelige laklaag die als een film bovenop het hout ligt en slijt, dringt olie probleemloos door tot diep in de poriën. De uitgeharde olie zorgt voor een duurzaam en bijna onverslijtbaar oppervlak dat bovendien vuilafstotend werkt. Geolied hout behoudt zijn soepele structuur en natuurlijke flexibiliteit. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw trap en parket met slijtvaste vernis af te werken.

Foto's