Toonzalen gesloten tijdens ons jaarlijks verlof van 09/07/2021 t.e.m. 02/08/2021

Hoe goed kan u tellen?
ACTIE: Maak kans om uw aankoop terug te winnen tot €5000!

Onze actie blijft geldig tijdens de maatregelen rond het coronavirus. De bekendmaking van de winnaar wordt uitgesteld naar een later te bepalen datum.

Tel het aantal schroeven in de kubus. Wie er het dichtst bij is, wint!

In ieder van onze toonzalen in Wetteren en Heusden-Zolder staat een glazen kubus met een identiek aantal schroeven. Als u het dichtst bij het aantal schroeven in de kubus zit, dan kan u uw aankoop terug winnen tot €5000. Zijn er 2 antwoorden identiek, dan geeft de schiftingsvraag de doorslag. (Hoeveel deelnemers zijn er aan deze wedstrijd op de afsluitdatum?)

Hoe kan ik deelnemen?

Bestel een trap of binnendeuren bij Decotrap.

Als u tussen 01/02/2020 en 26/04/2020 (door de maatregelen rond het coronavirus wordt deze actie verlengd naar een nader te bepalen datum) een trap of binnendeuren van Decotrap besteld, dan maakt u kans om uw aankoop terug te winnen*.

Vraag vrijblijvend een offerte aan*Aankopen kunnen tot maximum €5000 terugbetaald worden.

Inschrijven in de toonzaal

Kom naar één van onze toonzalen in Wetteren of Heusden-Zolder, ontvang uw unieke deelnameformulier en maak kans om te winnen!

Ontdek onze unieke toonzaal met Trap-o-theek

Wedstrijdverloop

  1. Deelnemen aan deze actie kan enkel in één van onze toonzalen en bij aankoop of tekenen van bestelbon van een trap of binnendeuren bij Decotrap.
  2. Raad het aantal schroeven in de glazen kubus* en win uw aankoop tot €5000 terug.
    *In ieder van de toonzalen van Decotrap staat een glazen kubus met een identiek aantal schroeven, één in Wetteren (Oosterzelesteenweg 117A, 9230 Wetteren) en één in Heusden-Zolder (Mijnwerkerslaan 42, 3550 Heusden-Zolder). Deelnemen kan zowel in de toonzaal van Decotrap in Wetteren als in Heusden-Zolder.
  3. De bekendmaking van de winnaar gebeurt tijdens de opendeurdagen van Decotrap in de toonzaal in Wetteren op 26 april 2020 om 17:00 (door de maatregelen rond het coronavirus wordt deze actie verlengd naar een nader te bepalen datum).
Bekijk het volledige wedstrijdreglement

De actie ontdekken in onze toonzaal?

Kom gerust even langs tijdens de openingsuren of maak een afspraak.

OPENINGSUREN BEKIJKEN AFSPRAAK MAKEN