Toonzalen gesloten tijdens ons jaarlijks verlof van 09/07/2021 t.e.m. 02/08/2021

Reglement

Voorwaarden en reglement

Dit reglement is van toepassing op de “Win uw aankoopt terug tot €5000” actie van Decotrap BVBA (verder te noemen: “de Organisator”), Mijnwerkerslaan 42, 3550 Heusden-Zolder, onderneming ingeschreven met BTW-nummer BTW 0887.522.977 en registratie nr. 10.20.10

Deelname aan deze Actie staat (uitsluitend) open voor personen die in Europa woonachtig zijn en de leeftijd van 18 jaar of ouder hebben én een bestelbon bij Decotrap hebben ondertekend tussen 5 januari 2020 en 26 april 2020.

Deze actie loopt enkel op bestellingen van trappen en binnendeuren. Andere producten uit het gamma van Decotrap zijn uitgesloten.

Niet combineerbaar met andere acties of promoties van Decotrap BVBA.

Leveranciers en partners van Decotrap zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.

Wat is er te winnen?

Het maximum terugbetaalbare bedrag is 5000,00 € incl. BTW. De winnaar die voor een lager bedrag dan 5000,00 € aangekocht heeft, hoeft zijn aankoop niet te betalen. De winnaar die voor een hoger bedrag aangekocht heeft moet 5000,00 € minder betalen dan het totaal van zijn aankoop. Indien de plaatsing en betaling reeds gebeurd is, ontvangt de winnaar zijn aankoopbedrag terug van Decotrap, dit door middel van een overschrijving. 

Waar kan je deelnemen?

In ieder van de toonzalen van Decotrap staat een glazen kubus met een identiek aantal schroeven, één in Wetteren (Oosterzelesteenweg 117A, 9230 Wetteren en één in Heusden-zolder (Mijnwerkerslaan 42, 3550 Heusden-zolder). Deelnemen kan zowel in Wetteren als in Heusden-Zolder.

Deelnemingskaart

Bij aankoop van een trap of binnendeuren ontvangt iedere deelnemer een deelnemingskaart per product. Dit geld voor alle producten. Bv. de aankoop van een trap én brievenbus is goed voor 2 deelnemingskaarten. Indien er geen trap of binnendeuren aangekocht worden kan er niet worden deelgenomen. Het bestelnummer en de klantgegevens moeten steeds correct genoteerd worden op de deelnemingskaart. Indien deze gegevens ontbreken is de deelname ongeldig.

Wedstrijdvraag

Wie het dichtst bij het aantal schroeven is die zich in de glazen kubus bevinden is de winnaar. Wanneer er 2 of meerdere deelnemers het gelijke aantal schroeven genoteerd hebben op de unieke deelnemerskaart, is het antwoord op de schiftingsvraag doorslaggevend.

Schiftingsvraag

Wie het dichtst bij het aantal deelnemers is, is de winnaar. Wanneer er 2 of meerdere deelnemers het gelijke aantal genoteerd hebben op de unieke deelnemerskaart, dan wordt de winnaar bepaald door een willekeurige trekking van de deelnemingskaart met de hand. De personen die hiervoor in aanmerking komen mogen op de trekking aanwezig zijn, dit op een datum die in onderling overleg bepaald wordt. 

Bekendmaking winnaar

Op 26/04/2020 om 17:00 (door de maatregelen rond het coronavirus wordt deze actie verlengd naar een nader te bepalen datum) zal de winnaar bekend worden gemaakt tijdens de opendeurdagen in de toonzaal in Wetteren, Oosterzelesteenweg 117A 9230 Wetteren. Decotrap zal zelf de winnaar op de hoogte brengen.

De winnaar stemt in met een interview en foto voor vrije publicatie door Decotrap. De winnaar.

Door aan de actie deel te nemen en het reglement te aanvaarden, verklaart de deelnemer het reglement te hebben gelezen, te begrijpen en te aanvaarden.