Testimonials

Een zwevend statement.

Wij kozen in onze moderne woning voor een subtiel en elegant statement. Op aanraden van onze architect namen we contact op met Decotrap omdat de plaatsing van dit soort trappen geen sinecure is.

Na een bezoek aan de toonzaal met onze plannen, werden we uitermate goed geholpen. Onze aannemer kreeg bijkomende informatie over het gewenste materiaal van de dragende muur. En bij het plaatsen in de ruwbouw van de metalen beugels, werden deze tijdelijk overtrokken met multiplex zodat we zonder ladders in onze nieuwbouw konden rondlopen.

Bekijk onze trapmodellen
LED trap Decotrap
LED trap Decotrap

Perfect volgens afspraak!

Ik heb een drukke job waarin ik de lat hoog leg voor mezelf. En bij onze nieuwbouw lag bijgevolg de lat voor onze aannemers ook heel hoog.

Decotrap had het nodige oog voor detail en kwam perfect de gemaakte afspraken na. De opvolging en advies vanuit dit familiebedrijf was formidabel. We kozen voor de z-trap om onze betontrap te bekleden. Supermooi gelukt, wij zijn een meer dan tevreden klant!

Bekijk onze trapmodellen

Handig tijdens de ruwbouw en budgetvriendelijk!

We kregen ons eerste kindje, terwijl we nog volop aan onze nieuwbouwwoning bezig waren. Uiteraard zijn we superblij met onze baby, maar we moesten wel even financieel op onze tellen passen.

Het voorstel om geen betontrap te storten maar een goedkoper alternatief in multiplex klonk als muziek in de oren. We kunnen deze trap tijdens de ruwbouw gebruiken en het finaal bekleden nog even uitstellen. Bedankt Decotrap!

Bekijk onze multiplex ondertrap
LED trap Decotrap
LED trap Decotrap

Verkeerd begonnen, goed geëindigd.

Wij hadden ons laten verleiden om een betontrap te laten gieten door iemand die het niet zo nauw nam met de regels van de kunst. Wij zagen niets verkeerd aan de trap, tot we deze gingen nameten om te bekleden met hout ...

Onze betontrap moest aanzienlijk uitgevuld worden en de onderste trede diende zelfs uitgebroken te worden. Deze extra tijd en bijhorende kosten hadden we eenvoudig kunnen voorkomen, want Decotrap tekent indien gewenst ook uw betontrap af. Nadien hebben we de betontrappen met hout laten bekleden met model 510.

Het eindresultaat is schitterend, maar als we het op voorhand hadden geweten, waren we meteen naar Decotrap gegaan en hadden we zelfs voor de budgetvriendelijke multiplex ondertrap gekozen. Goedkoper en véél eenvoudiger!

Bekijk onze multiplex ondertrap

Wat krijg je bij Decotrap

GRATIS WERFTRAP

MAATWERK
TER PLAATSE

MODERN & HEDENDAAGS

NAADLOOS
IN VERSTEK