Toonzaal bezoeken? Maak online een afspraak

Kort over ons

FAMILIE
BEDRIJF

UNIEKE
TOONZAAL

GRATIS
WERFTRAP

MAATWERK
TER PLAATSE

ALS ELK DETAIL TELT.

Decotrap is een Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken en bekleden van trappen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten in heel België.

Decotrap is uniek door zijn manier van werken. Decotrap levert namelijk altijd maatwerk ter plaatse. Zo sluiten de treden mooi aan tegen de muur, ontstaan er geen ‘schaduwvoegen’ en moeten er geen plinten geplaatst worden.

Decotrap biedt een ruime keuze aan materialen, kleuren en modellen. Gaande van Z-trappen en zwevende trappen tot traditionele modellen in verschillende houtsoorten.

Decotrap heeft de expertise in huis om ieders verwachtingen in te lossen.

Als elk detail telt - Decotrap

Unieke toonzaal

Onze Trap-o-theek is een toonzaal waarin u zelf uw trap kan samenstellen. Dit is een uniek en gepatenteerd concept in België. U haalt er als het ware de treden uit de kast en plaatst ze in een model om een perfect beeld te krijgen van de houtsoort, kleur en afwerking. Uw trapkiezen wordt kinderspel.

Hoe werkt de Trap-o-theek?
Trap-o-theek Decotrap
Maaterwerp ter plaatse - Decotrap

Maatwerk is onze standaard

Onze vakmensen werken een trap altijd ter plaatse af. Zo sluiten de treden mooi aan tegen de muur en zijn er geen plinten nodig om de schaduwvoegen weg te werken.

Wij leveren steeds topkwaliteit en gebruiken enkel topproducten. Zo zijn onze massief houten treden vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten. Hierdoor ontstaan er geen problemen met kromgetrokken of uitgezette traptreden. Door onze jarenlange ervaring is Decotrap dé specialist bij uitstek voor het duurzaam bekleden van betontrappen.

De trappen van Decotrap

Gratis advies

Decotrap verleent gratis advies bij het storten van betontrappen. Als de klant dat wenst, komen we langs om de trap af te tekenen. Dit voorkomt kap- en/of breekwerk achteraf en levert een flinke besparing op.

Indien nodig kan Decotrap ook het totaalproject voor zijn rekening nemen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Ondertrappen in multiplex bieden we eveneens aan als voordelig alternatief.

Betontrap Decotrap
Totaalprojecten Decotrap

Totaalprojecten

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Als alternatief op de betontrap bieden we ook de budgetvriendelijke ondertrap in multiplex aan.

Wil je een afspraak maken?

Wil je onze unieke toonzaal bezoeken, een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Aarzel dan niet om ons te contacteren

Contacteer ons