VLOEREN

Parket

Parket is een natuurlijk product dat karakter en warmte geeft aan uw interieur. Dankzij de verschillende houtsoorten, kleuren en afwerkingsmogelijkheden vindt u altijd een geschikte vloer voor uw woning. Om het geheel af te maken, kunnen wij parket plaatsen identiek aan uw trap. Zo zullen uw trap en parketvloer naadloos in elkaar overlopen.

EXTRA: Bespaar door zelf uw parket te plaatsen onder begeleiding van DecotrapU kan het parket door Decotrap laten plaatsen of u kan het parket zelf plaatsen. Als u het parket zelf plaatst, kan u genieten van een dag professionele hulp van Decotrap. Bij een goede voorbereiding kan op één dag het volgende worden geplaatst:

  • Plaatser van Decotrap met één persoon hulp: +/- 50 m2 parket
  • Plaatser van Decotrap met twee personen hulp: +/- 80 à 90 m2 parket

KENMERKEN

De voordelen van onze kwalitatieve parket

  • Kwalitatief hout
  • Duurzaam en bijna onverslijtbaar
  • Beschikbaar in verschillende houtsoorten en kleuren
  • Zelfde houtsoort, kleur en afwerking als trap mogelijk
  • Integratie LED-verlichting mogelijk
  • Eenvoudig in onderhoud
Parket zoals uw trap

Parket en trap in één geheel

Wilt u dat uw trap en parketvloer perfect in elkaar overlopen? Dat Kan! Het is mogelijk om parket te kiezen in dezelfde houtsoort, kleur, kwaliteit en afwerking van uw trap.

Dankzij ons maatwerk ter plaatse zorgen we ervoor dat uw trap en parketvloer naadloos in elkaar overlopen. Bovendien kleuren en oliën we de trap en parket op dezelfde manier, zodat we een ware harmonie creëren in uw interieur.

Integratie met LED-verlichting

Verlicht uw vloer

LED-verlichting in uw parket geeft een extra toets aan uw leefomgeving. Het kan zowel in een nieuwbouw als een renovatie geplaatst worden.

De naadloze integratie van een kwalitatieve LED-lijn in uw parket (of trapleuning) zorgt voor een prachtig effect. Zowel de lengte als de lichtkleur kan naar eigen keuze bepaald worden. Er is geen bijkomende afwerking nodig, de led lijn wordt voor u geïntegreerd en ze is bovendien energie- en onderhoudsvriendelijk.

ONDERHOUD

Eenvoudig in onderhoud

Wij adviseren om uw parket (en ook uw trap) af te werken met olie. Olie kan u niet ‘stuklopen’ en dringt probleemloos door tot diep in de poriën. Geolied hout behoudt zijn soepele structuur en natuurlijke flexibiliteit. Dit zorgt voor een duurzaam en bijna onverslijtbaar oppervlak dat bovendien vuilafstotend werk. Na plaatsing ontvangt u een gratis onderhoudspakket waarmee u uw parket zeer eenvoudig kan onderhouden.

FOTO'S

Referenties van onze parket