Toonzaal bezoeken? Maak online een afspraak

februari 23, 2021

Trapverlichting voor een tijdloos design

In onze blog over houten trapbekleding, die samensmelt met de parketvloer, heeft u al kunnen lezen over het belang van een mooi afgewerkte trap. Wilt u de trap naast blikvanger ook gebruiken als sfeermaker in de hal? Bekijkt u dan eens onze mogelijkheden voor het toepassen van trapverlichting, want met verlichting komt uw prachtige trap pas echt tot zijn recht! 

Een highlight en route

Door LED-verlichting toveren we uw trap om in een werkelijke highlight. Het oplichten van de trap maakt de traptreden beter zichtbaar, zodat de weg naar boven of beneden veiliger wordt. Voor huishoudens met personen die moeilijk ter been zijn, of waar kleine kinderen de trap gebruiken, kan verlichting daarom het overwegen waard zijn. Daarbij kan deze verrijking net dat beetje extra toevoegen aan uw interieur.

Subtiele focus

Trapverlichting installeren we op diverse manieren voor zowel bestaande- als nieuwbouwprojecten. In de treden, trapwangen of onder de trapleuning zijn de meest voorkomende soorten trapverlichting. De locatie en lichtkleur bepalen in grote mate de uitstraling van de trapopgang, dus denk goed na over het beoogde effect.

Door verlichting in, of onder, de traptreden te leggen brengen we focus op het materiaal en de vorm van de trap. Het verwerken van de verlichting in de trapleuning zorgt juist voor een subtielere verlichting, waarbij Decotrap.be een strak en tijdloos uiterlijk creëert. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afhankelijk van de gewenste sfeer, en het type trap, zijn er verschillende mogelijkheden voor het toepassen van LED-verlichting. Voor een energieke uitstraling kunt u kiezen voor frisser licht, terwijl u voor een warme sfeer juist terecht kunt bij de warme, witte licht tinten. Er bestaat voor elke inrichting een geschikte oplossing. 

Wij zijn gespecialiseerd in het naadloos integreren van kwalitatieve LED lijnen in trapleuningen of parket (trapbekleding). Onze werkwijze maakt bijkomende afwerking overbodig. De LED lijn wordt voor uw geïntegreerd. Bovendien is deze energie- en onderhoudsvriendelijk. Op onze website vindt u verschillende praktijkvoorbeelden van verlichting van uw opgang.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het creëren van een stralende trap? Vraag vrijblijvend een offerte op.

Wenst u een gratis offerte?

U kan eenvoudig een gratis offerte online aanvragen.

Gratis offerte aanvragen