Toonzaal bezoeken? Maak online een afspraak

   

DEUREN

Decodoor Plus

Met de Decodoor Plus beschik je over een deur met een verborgen aluminium frame dat naadloos in de wand kan worden geïntegreerd. Hierdoor ontstaat een harmonieus geheel met de omringende ruimte, waardoor je creatief kunt spelen met de ruimtelijke dimensies en wanden.

Deuren / Decodoor Plus

Ingepleisterde deur met onzichtbaar kader

  • checkOnzichtbaar aluminium kader
  • check1 lijn met de wand
  • checkINVERS of OUT draaiend
  • checkVerven of lakken mogelijk
  • checkOnzichtbare scharnieren, 3D regelbaar
  • checkGeruisloze sluiting en geluidsisolerend

GEPATENTEERD

Opvallend onopvallend

De Decodoor Plus is voorzien van een onzichtbaar aluminium frame dat naadloos in de wand kan worden geïntegreerd. Hierdoor kan je de essentie van puur esthetisch wonen ervaren. De Decodoor Plus smelt samen met de wand, waardoor je eindeloos kan spelen met ruimtelijke dimensies en wanden.

Een van de voornaamste troeven van de Decodoor Plus is de esthetische uitvoering. Het kader rond de deur is volledig onzichtbaar en komt standaard met een overschilderbare primerlaag. Bovendien is deze deur beschikbaar in diverse RAL-kleuren op aanvraag.

De Decodoor Plus wordt geleverd met 3D-regelbare en onzichtbare scharnieren. De deur kan OUT (trekkend) of INVERS (duwend) geplaatst worden. Het magneetslot en de dichtingsrubbers zorgen voor een geruisloze sluiting en geluidsisolatie.

De Decodoor Plus is zo onopvallend dat het iedereen zal opvallen.

DRAAIRICHTING

Invers of Out draaiend

De Decodoor Plus is zowel OUT draaiend (standaard) als INVERS draaiend mogelijk. Bij de INVERS draaiende Decodoor Plus wordt de overgang tussen 2 verschillende vloerdelen of de uitzetvoeg best onder de deur geplaatst.

Referenties

Inspiratie nodig?

De Decodoor Plus is een echte eyecatcher in je interieur.

Liever inspiratie opdoen in onze toonzaal?

Maak een afspraak
checkDECOTIP

Vraag uw offerte online aan vóór uw toonzaal bezoek. Zo kan u al uw vragen stellen aan onze medewerkers