Toonzaal bezoeken? Maak online een afspraak

januari 29, 2021

Traprenovatie, waar parket en trap samenkomen

Hoewel de trap vaak het eerste is dat opvalt, wanneer u een woning binnenkomt, is dit meestal het laatste wat in huis wordt aangepakt. Natuurlijk is het niet verwonderlijk, omdat een traprenovatie vaak een tijdrovende en, afhankelijk van de methode, een bijzonder lastige klus kan zijn. Erg zonde, want de trap bepaalt in grote mate de eerste indruk van uw woning. Een mooie trap kan het huis echt opfrissen. De trap wordt in menig woonprogramma daarom juist meegenomen in make-over trajecten.

Hoe voert u een traprenovatie uit?

Het materiaal waarmee u de trap renoveert bepaalt in grote mate de uitstraling van de trap. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld tapijt, verf, leer of laminaat. De meest simpele traprenovatie kunt u zelf uitvoeren door de trap te voorzien van een likje verf. Bent u op zoek naar een manier, waarop uw trap een tijdloos, natuurlijk en strak uiterlijk krijgt? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden voor het bekleden met massief hout. De methode voor traprenovatie waar parket en trap samenkomen!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het bekleden met massief hout biedt talloze mogelijkheden in het creëren van de gewenste look. Zo kunt u ervoor kiezen om niet alleen de treden te bekleden, maar ook de stootborden mee te pakken. Wilt u uw gedateerde trap echt een bijzonder effect geven? Kies dan voor het bekleden van uw trap in Z-vorm. Bij deze vorm worden de neuzen in verstek verlijmd. Naast de speelse en moderne uitstraling heeft de Z-vorm als bijkomend voordeel dat de tredevlakken iets breder worden, waardoor de trap makkelijker in gebruik is. 

Wat kost een traprenovatie? 

U bent bij ons aan het juiste adres voor iedere vorm van houten trapbekleding en dat voor een eerlijke prijs. Wij onderscheiden ons naast de in verstek gelijmde neuzen ook in de naadloze verlijming en het ontbreken van schaduwvoegen. Op de website vindt u al onze mogelijkheden voor traprenovaties en referentieprojecten, die het wauw-effect nog duidelijker weergeven dan wij hierboven kunnen beschrijven. Vraag direct een offerte aan!

Wenst u een gratis offerte?

U kan eenvoudig een gratis offerte online aanvragen.

Gratis offerte aanvragen