Toonzaal bezoeken? Maak online een afspraak

november 21, 2018

Moderniseer je trap met trapleuning verlichting

Tijd om je trap te renoveren? Of heb je je trap net een nieuwe look gegeven?

Wanneer je je huis binnenkomt, is de inkomhal het visitekaartje. Je trap als eyecatcher moet natuurlijk passen in de totale uitstraling. Bij een gerenoveerde trap past helemaal geen oude trapleuning.

Kies daarom voor een modern geheel met een afgewerkte trap. Bij iedere stijl past een trapleuning die we op maat maken. Trapleuningen kunnen bestaan uit verschillende materialen: staal, roestvrij staal (inox), hout, glas, …

Trapleuning verlichting

Je inkomhal helemaal laten stralen? Maak de look van je vernieuwde trap compleet met trapleuning verlichting. Met een LED-verlichting in je nieuwe trapleuning kies je zelf de lichtkleur, van een koeler licht tot een warmer, gelig licht.

LED-verlichting Decotrap

Waarom trapleuning verlichting?

Bovendien plaatst Decotrap je LED-verlichting naadloos in de trapleuning. Er is geen bijkomende afwerking nodig, de LED lijn wordt voor u geïntegreerd.

Zin om een eyecatcher te bouwen in je hal? Laat Decotrap meedenken om je trap te voorzien van een bijpassende trapleuning met verlichting. Op zoek naar een volledige traprenovatie? Vraag een gratis offerte aan, vul ons contactformulier in of spring even binnen in onze toonzaal.

Wenst u een gratis offerte?

U kan eenvoudig een gratis offerte online aanvragen.

Gratis offerte aanvragen