Toonzaal bezoeken? Maak online een afspraak

februari 19, 2020

Binnendeur in de kijker: de smeedijzeren deur

Goed gekozen binnendeuren zijn dé eyecatchers van een stijlvolle woning.

Of je nu gaat voor een klassieke, landelijke of moderne, zelfs industriële inrichting van je huis,  een stalen deur met glaspartijen zal ook jouw interieur naar een hoger niveau tillen.

Het strakke, tijdloze design van een stalen deur straalt luxe en elegantie uit, zeker in combinatie met hout of andere natuurlijke materialen. 

En behalve haar knappe looks heeft dit juweeltje nog meer troeven in huis:

1. Licht en ruimte

De glaspartijen in de stalen deur zorgen voor natuurlijke lichtinval en creëren een ruimtelijk gevoel. Zie je die doorkijk niet (overal) zitten? Dan kan je kiezen voor ondoorzichtig glas. Licht én privacy verzekerd!  

2. Waaier aan afwerkingsmogelijkheden

De afmetingen en de symmetrie van de glaspartijen, de RAL-kleur van het frame, de doorzichtigheid van het glas, … Jij bepaalt zelf hoe jouw binnendeur eruit gaat zien. Een stalen deur wordt volledig naar jouw wensen op maat gemaakt en tot in de puntjes met de hand afgewerkt.

3. Wooncomfort door isolatie

Een op maat gemaakte stalen binnendeur sluit een ruimte tot op de millimeter perfect af, ze dempt geluiden en brengt zo rust en stilte in de woning. De thermische isolatie zorgt dan weer voor een voelbare energiebesparing.

4. Degelijk, duurzaam en veilig

Staal is onverwoestbaar, onderhoudsvriendelijk en gaat generatieslang mee. Bij de sloop van een woning kan de stalen deur perfect gerecycleerd worden. Bovendien is staal brandveilig. Een smeedijzeren deur is dus niet alleen een eyecatcher in je interieur, het is ook duurzaam.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de smeedijzeren deuren? Kom eens langs in één van onze toonzalen in Wetteren of Heusden-Zolder. Of vraag gratis een offerte op maat aan.

Is je huis nog in aanbouw? Of wil je bestaande deuren vervangen door stalen deuren?  Lees zeker onze tips, zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wenst u een gratis offerte?

U kan eenvoudig een gratis offerte online aanvragen.

Gratis offerte aanvragen