Vloeren / Vinyl

Watervaste vloer met een karakteristieke warmte

Met onze Quick-step vinylvloeren loop je op wolken. De zachte en geruisloze kenmerken maken het aangenaam om over te lopen.

De vinylvloeren zijn niet enkel functioneel, ze hebben ook een natuurlijke uitstraling. Dit geeft extra karakter aan je interieur.

Dankzij de waterafstotende technologie en het geavanceerde waterdichte kliksysteem, kan water niet binnendringen. Vaarwel aan vochtproblemen en hallo aan makkelijk schoonmaken.

De innovatie gaat nog verder. De Scratch and Stain Guard-technologie geeft een zorgeloos bestaan aan uw vloer. Deze unieke bovenlaag zorgt ervoor dat je vloer beschermt is tegen krassen en vlekken, beter dan de meeste andere vinylvloeren. Het is de ultieme bescherming tegen slijtage door vallende voorwerpen, afdrukken van meubels, hoge hakken,…

"De Quick-Step vinylvloeren zijn bestand tegen de drukte van het dagelijkse leven. Dag in dag uit, jarenlang."

Kenmerken

Waarom Quick-Step vinyl?

  • check100% waterbestendig
  • checkZacht & geruisloos
  • checkKras- en vlekbestendig
  • checkNatuurlijke uitstraling
  • checkVele kleuren en stijlen beschikbaar
  • checkGeschikt voor de hele woning

Referenties

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje tussen onze foto’s. Door de vele kleuren en stijlen van de Quick-Step vinylvloeren, is er voor ieder uniek interieur een geschikte vloer.

Toepassingen

Waar kan u deze vloer gebruiken?

Een waterbestendige badkamervloer, een levendige woonkamer of een robuuste keukenvloer: onze vinylcollectie heeft voor alles een oplossing in petto. Wij helpen je graag met je project en gaan mee op zoek naar een vloer die bij jou en je huis past.

Woonkamer

Badkamer

Slaapkamer

Keuken

Werkruimte

Hal

Vloeren

Ontdek ook onze andere vloeren