Vloeren / Laminaat

Watervast, krasbestendig en vlekbestendig.

De nieuwste generatie laminaatvloeren kunnen tegen een stootje. Ze zijn niet enkel kras- en vlekbestending, ze zijn ook 100% watervast. Dankzij de innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating, kan water niet binnendringen. Vaarwel aan vochtproblemen en hallo aan makkelijk schoonmaken.

De innovatie gaat nog verder. De Scratch and Stain Guard-technologie geeft een zorgeloos bestaan aan uw vloer. Dankzij deze unieke bovenlaag zijn de Quick-Step laminaatvloeren tot 10 keer beter bestand tegen krassen dan de meeste andere laminaatvloeren. Het is de ultieme bescherming tegen slijtage door vallende voorwerpen, afdrukken van meubels, hoge hakken,…

De Quick-Step laminaatvloeren maken uw huis uniek met hun authentieke en natuurgetrouwe look. Kleur, design en structuur lopen door tot in de voeg en creëren zo het gevoel van echt hout.

"De waterbestendige Quick-Step laminaatvloeren zijn de meest natuurlijke laminaatvloeren ooit gemaakt."

Kenmerken

Waarom Quick-Step laminaat?

  • check100% waterbestendig
  • checkVlekbestandig
  • checkKrasbestendig
  • checkNatuurlijke uitstraling
  • checkVele kleuren en stijlen beschikbaar
  • checkGeschikt voor de hele woning

Referenties

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje tussen onze foto’s. Door de vele kleuren en stijlen van de Quick-Step laminaatvloeren, is er voor ieder uniek interieur een geschikte vloer.

Toepassingen

Waar kan u deze vloer gebruiken?

Een waterbestendige badkamervloer, een levendige woonkamer of een robuuste keukenvloer: onze laminaatcollectie heeft voor alles een oplossing in petto. Wij helpen je graag met je project en gaan mee op zoek naar een vloer die bij jou en je huis past.

Woonkamer

Badkamer

Slaapkamer

Keuken

Werkruimte

Hal

Vloeren

Ontdek ook onze andere vloeren