Toonzaal bezoeken? Maak online een afspraak

Als elk detail telt.

Uw droomtrap in 4 eenvoudige stappen:

1

Kies een
trapmodel

2

Vul ons
inmeetformulier in

3

Ontvang uw
gratis offerte

4

Bezoek onze
toonzaal

Begin hier met het stappenplan:

Kies een trapmodel

Onze unieke Trap-O-Theek

Als pioniers in het plaatsen van moderne trappen, komen we met iets uniek en baanbrekend voor de dag. Onze Trap-o-theek is een toonzaal waarin u zelf uw trap op een heel envoudige manier kan samenstellen. U haalt er als het ware de treden uit de kast en plaatst ze in een model om een perfect beeld te krijgen van de houtsoort, kleur en afwerking.

Hoe werkt de Trap-o-theek?
Trap-O-Theek gesprek
Multiplex ondertrap Decotrap

Besparen met een multiplex ondertrap

Onze zéér budgetvriendelijke multiplex ondertrap is te plaatsen in nieuwbouw en/of renovatie.

Ik wil besparen met een multiplex ondertrap

Familiebedrijf met een visie

Decotrap is een Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bekleden van bestaande trappen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten in heel België. Door zijn jarenlange ervaring is Decotrap dé specialist bij uitstek voor het duurzaam bekleden van betontrappen. Na een uitgebreide opleiding in het bedrijf zorgen onze vaklui voor een onberispelijke afwerking op maat ter plaatse.

Waarom kiezen voor Decotrap?
Maatwerk Decotrap

Wat denken onze klanten?

Maatwerk Decotrap

"Na een bezoek aan de toonzaal met onze plannen, werden we uitermate goed geholpen. Onze aannemer kreeg bijkomende informatie over het gewenste materiaal van de dragende muur."

Meer lezen
Maatwerk Decotrap

"Decotrap had het nodige oog voor detail en kwam perfect de gemaakte afspraken na. De opvolging en advies vanuit dit familiebedrijf was formidabel."

Meer lezen
Maatwerk Decotrap

"Het voorstel om geen betontrap te storten maar een goedkoper alternatief in multiplex klonk als muziek in de oren. Hierdoor konden we wat besparen. Bedankt Decotrap!"

Meer lezen

Wat krijg je bij Decotrap

GRATIS WERFTRAP

MAATWERK
TER PLAATSE

MODERN & HEDENDAAGS

NAADLOOS
IN VERSTEK

Kom Decotrappen!

Als Limburgs bedrijf zijn we trots op onze streek. Ontdek Limburg als fietsprovincie bij uitstek en kom ondertussen langs bij Decotrap. Bij een bestelling betalen we de door u geboekte overnachting graag terug!

Ik kom Decotrappen!
Kom Decotrappen