Toonzaal bezoeken? Maak online een afspraak

januari 15, 2019

5 voordelen van een ondertrap in multiplex

Voordeel 1: Zéér budgetvriendelijk

De multiplex ondertrap is voordeliger in prijs ten opzichte van een betontrap. Daarnaast wordt de multiplex ondertrap volledig gemaakt en geplaatst door Decotrap. Hierdoor worden misverstanden met verschillende partijen vermeden en kan het maatwerk van Decotrap in een vroege fase starten.

De multiplex ondertrap kan ook gebruik worden als voordelige keldertrap. Door zijn stevigheid en afwerking past deze perfect als een volledig functionerende keldertrap.

Voordeel 2: Eenvoudig te isoleren

Een multiplex ondertrap kan eenvoudig geïsoleerd worden. Door de binnenkant op te vullen met isolatieschuim wordt zowel het geluid gedempt als de warmte vastgehouden.

Voordeel 3: Realiseerbaar in ruwbouwfase

Tijdens de ruwbouw heb je nood aan een werftrap. Vaak moet je een aparte werftrap huren. Dit zorgt voor een extra kost. Bovendien wordt deze werftrap na de ruwbouw afgebroken en ben je hier niets meer mee.

Een multiplex ondertrap kan al in de ruwbouwfase geplaatst worden. Hierdoor moet je geen aparte werftrap huren en geen onnodige kosten maken. Daarnaast blijft de multiplex ondertrap staan als ondertrap voor je nieuwe trap.

Voordeel 4: Gratis als werftrap (toch bij Decotrap)

Doordat wij bij Decotrap de multiplex ondertrap tijdens de ruwbouwfase plaatsen, kan je deze ondertrap als werftrap gebruiken. Je moet geen extra werftrap huren, want je krijgt het gewoon gratis van ons. Hierdoor bespaar je eenvoudig enkele honderden euro’s tijdens je bouwproces.

Voordeel 5: Maatwerk ter plaatse

Een aannemer die een ondertrap in beton maakt is eerder een huizenbouwer en geen trappenbouwer. Kies je voor een multiplex ondertrap dan krijg je een ondertrap op maat, gemaakt door een vakkundige trappenbouwer.

Door het maatwerk zal de ondertrap steeds passen in het geheel. Dit zorgt ten eerste voor een mooier resultaat en ten tweede voor een veilige trap. Geen oneffenheden of foutjes, maar een egale afwerking op maat.

Voor bv. een draaitrap met Z-treden is het zeer belangrijk om de draai van de ondertrap op maat af te werken. Wordt dit niet gedaan, dan zal de afwerking niet het gewenste resultaat behalen.

Ga je bouwen? Bekijk dan goed je opties. Bouwen is een duur proces, dus als je kan besparen is dat leuk meegenomen. Heb je vragen over onze multiplex ondertrap? Contacteer ons vrijblijvend. Wij helpen je graag verder.

Wenst u een gratis offerte?

U kan eenvoudig een gratis offerte online aanvragen.

Gratis offerte aanvragen