Toonzaal bezoeken? Maak online een afspraak

mei 28, 2019

Nooit meer een pakket missen met een pakketbrievenbus

Ben jij ook een fervente online shopper? Maar mis jij geregeld een pakketje omdat je op je werk zit of niet thuis bent? Natuurlijk kun je dan naar het afhaalpunt, maar dat kost tijd en moeite. Een betere oplossing? Een eSafe pakketbrievenbus! Met deze mooi vormgegeven brievenbus mis je geen enkel pakje meer en ontvang je ze toch in alle veiligheid. Geniaal!

Heel wat modellen beschikbaar

De eSafe brievenbus is niet alleen een sterk staaltje technologie, door de strakke vormgeving en de zwarte kleur misstaat deze brievenbus op geen enkele oprit. Bovendien is er keuze uit verschillende modellen, dus je vindt ongetwijfeld de perfecte brievenbus die bij je smaak en woning past. Van groot tot klein en alles daar tussen. Of je nu veel of weinig plaats hebt, er is altijd een model dat perfect past.

Pakketbrievenbus

Een brievenbus op maat

Onze pakketbrievenbussen zijn van de laatste nieuwe technologie voorzien, waardoor je geen enkel pakje meer mist. Meer nog, de brievenbussen zijn uitgetest door Bpost en goedgekeurd. Er zijn verschillende modellen, elk met hun eigen troeven. Er zijn modellen beschikbaar met en zonder klep en ook verschillende volumes zijn voorzien. De brievenbussen zijn kwalitatief gelakt, gemaakt uit stevig aluminium en binnenin voorzien van een mousse, zodat je pakjes niet beschadigd geraken. Standaard bestel je deze brievenbus in het zwart, maar alle mogelijke RAL-kleuren zijn optioneel verkrijgbaar. Verder kies je ook nog of je het deurtje voor- of achteraan wenst en of je je huisnummer op je brievenbus wilt of niet.

 

eSafe design pakketbrievenbus

Een code voor je brievenbus

De eSafe brievenbussen kunnen voorzien worden van een digitaal slot. Handig, want op deze manier hoef je als je online gaat shoppen enkel de code mee te geven aan de leverancier. Zo kan deze vervolgens op een veilige manier je pakje achterlaten door de code in te geven en de brievenbus te openen. Maar ook voor het uitwisselen van sleutels of andere spullen is dit elektronische cijferslot een fijne oplossing. Gedaan met naar het afhaalpunt te hollen of je hoofd te breken over hoe je op een makkelijke manier de poetsvrouw toegang kunt geven zonder dat je thuis bent.

Vraag je offerte aan

Ben je gecharmeerd door de stijl en het gebruiksgemak van de pakketbrievenbus? Kies je favoriete model en vraag vandaag nog je offerte aan. Al snel zul je het plezier van 24/7 pakketjes ontvangen ervaren. Reken maar eens uit hoeveel tijd en nutteloze kilometers je uitspaart met achter je pakjes aan te gaan!

Wenst u een gratis offerte?

U kan eenvoudig een gratis offerte online aanvragen.

Gratis offerte aanvragen