VLOEREN

Quick-Step

Kiest u voor de luxueuze vinyltegels of de praktische voordelen van een laminaatvloer, u vindt altijd een vloer die perfect bij uw interieur past. De kwaliteitsvolle vloeren van Quick-Step kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig te blijven.

Als verdeler kan Decotrap laminaat en vinyl vloeren van Quick-Step plaatsen in uw woning.

Dankzij het ruime aanbod, vind u altijd een geschikte vloer voor uw interieur
KENMERKEN

De voordelen van Quick-Step

  • Kwaliteitsvol
  • Sterk en duurzaam
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Voelt zacht en warm aan
  • Past in iedere kamer
Vloerverwarming

Quick-Step laminaat in combinatie met vloerverwarming

Alle Quick-Step laminaatvloeren kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming of -koeling op lage temperatuur. Bij het plaatsen van een laminaatvloer met vloerverwarming moet er altijd op gelet worden dat de vloer zwevend geplaatst wordt.

Waterafstotend en krasbestendig

Geschikt voor iedere kamer

Dankzij een hydroseal (waterafstotende laag) die Quick-Step gebruikt bij hun laminaat, is de vloer perfect voor vochtige ruimtes waaronder badkamers. Deze hydroseal is niet bij alle soorten laminaat gebruikt, dus kijk zeker naar een soort die deze laag wel bevat.

Daarnaast hebben deze laminaatvloeren een krasbestendige (scratch guard) toplaag, zodat ze ook voor uw keuken een ideale keuze zijn.

ONDERHOUD

De beste manier om de Quick-Step vloer te onderhouden?

De meeste Quick-Step vloeren zijn voorzien van een waterafstotende HydroSeal-coating, maar vermijd toch om al te veel water te gebruiken of om agressieve reinigingsproducten te gebruiken. De Quick-Step reinigingsproducten leveren de beste resultaten op.

FOTO'S

Foto's